Apotheek Boomsesteenweg

Uw gezondheidsadviseur in het commerciële centrum van Antwerpen

Apr. Koen Engels en zijn team verwelkomen u graag in hun nieuwe apotheek te Antwerpen, Apotheek Boomsesteenweg, gelegen op de hoek van de Boomsesteenweg en de Oudebaan te Wilrijk ,naast tankstation Q8 en recht tegenover IKEA. De apotheek zal dagelijks geopend zijn vanaf 8 uur 's ochtends tot 19.00 uur 's avonds. Zaterdag bent u welkom van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op zondag zijn we gesloten.

Persoonlijk advies van een ervaren team

Met jaren ervaring binnen de apothekerswereld zijn wij uw ideale partner op gezondheidsvlak. Wij geven u persoonlijk advies op maat en zoeken de juiste producten die voor u van toepassing kunnen zijn. Naast een ruim assortiment kan u bij ons terecht voor een uitgebreide uitleg over het correcte gebruik van medicatie, aerosol, glucosemeters en andere toestellen.

Graag luisteren we naar uw mening om een zo goed mogelijk beeld te scheppen van uw situatie. Zo kunnen we u op de best mogelijke manier helpen. 

Online bestellen en reserveren

Geraakt u niet tijdens de openingsuren in de apotheek, dan kan u steeds uw voorschrift deponeren in onze brievenbus. Wij zorgen er dan voor dat uw producten zo snel mogelijk klaar liggen. Wilt u het zich nog gemakkelijker maken, dan kan u ook via onze site uw producten bestellen of reserveren.

  • U neemt met uw smartphone een foto van uw voorschrift of gewenste product en via enkele stappen ontvangen wij uw bestelling.
  • OF u zoekt via de zoekbalk het product op in onze databank en bestelt het product online. U komt ofwel uw bestelling ophalen of we sturen uw bestelling naar u thuis of op uw werk. We zorgen mede door een vlotte samenwerking met onze leveranciers dat uw product snel klaarstaat. Zo kan u na een drukke werkdag uw medicatie of cosmetica komen afhalen in de apotheek.

Wij hopen u zo goed mogelijk te kunnen bijstaan in uw gezondheidsproblemen en staan steeds voor u klaar. Eind 2016 zal de Oudebaan heraangelegd worden en zullen er extra parkeerplaatsen voorzien worden om de hoek.

Tot binnenkort!

Apr. Koen Engels